S-au pus în vânzare biletele pentru TIFF 2010

Divertisment Eveniment

Pentru ca cinefilii să se bucure din plin de proiecţiile celei de-a IX-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), organizatorii au pus deja în vânzare bilete.

Acestea vor putea fi achiziţionate de la Cinema Republica, Cinema Arta, Cinema Victoria şi Cinema City, după următorul program :

Luni, 24 mai – Joi, 27 mai

11:00 – 18:00

Vineri, 28 mai – Duminică, 6 iunie:

09:00 – 23:00

De asemenea, pentru cei care îşi vor achiziţiona biletul cu o zi înaintea proiecţiei, preţul va fi de 8 lei. Pensionarii, studenţii şi elevii sunt şi ei avantajaţi, întrucât suma achitată pentru un bilet va fi de 6 lei. În ziua proiecţiei, preţul biletului va fi de 10 lei, indiferent de categoriile de spectatori.

Tot de mâine, iubitorii de film îşi vor putea cumpăra carduri TIFF, în valoare de 200 de lei. Cele 60 de carduri puse în vânzare garantează accesul gratuit la oricare 35 de proiecţii, exceptând galele de deschidere şi de închidere a festivalului.

Pentru achiziţionarea cardurilor, doritorii trebuie să trimită un e-mail cu datele lor şi o poză în format .jpg la adresa bilete@tiff.ro sau să se prezinte la casieria TIFF din holul cinematografului Republica.

Au mai rămas doar 5 zile până la începerea celui mai mare festival de film din Transilvania.

__________

Oana Moisil

Foto: TIFF

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts