S-au încheiat lucrările de modernizare a Casei de Cultură a Studenţilor

Administraţie Cultură

Casa de Cultură a Studenţilor se redeschide, mâine, publicului clujean cu spectacolul Filarmonicii de Stat Transilvania susţinut în cadrul Toamnei Muzicale Clujene, anunţă reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.

Printre lucrările de reabilitare executate începând din luna iulie, se numără înlocuirea pardoselii şi a scaunelor, precum şi reamenajarea scenei. În prezent se lucrează la finalizarea reabilitării şi montării instalaţiei de climatizare.

Valoarea investiţiilor se ridică la suma de 1.700.000 lei, fonduri obţinute de la Guvern prin intermediul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret.

„Intenţionez să îi invit la o discuţie pe toţi rectorii universităţilor clujene pentru a le solicita proiecte prin care să punem în slujba studenţilor dotările Casei de Cultură, care trebuie să rămână în primul rând un spaţiu în care aceşti tineri să se poată manifesta”, a explicat primarul Sorin Apostu.

Investiţiile realizate anul acesta la Casa de Cultură a Studenţilor au fost cele mai importante de la inaugurarea ei.

În data de 25 octombrie va avea loc spectacolul aniversar a 50 de ani de existenţă a Casei de Cultură a Studenţilor. Până la sfârşitul acestui an mai sunt programate şi alte spectacole, concerte, baluri studenţeşti, congrese şi alte evenimente la care sunt aşteptaţi să participe clujenii.

__________

Mara Rusu

Foto: clujnapoca.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts