S-a prelungit termenul de depunere a cererilor pentru ajutorul de încălzire

Social UBB Radio

Primăria ClujNapoca a prelungit termenul de preluare a cererilor de ajutor pentru încălzirea locuinţei pentru luna aceasta pâna în 19 noiembrie.

Programul va continua în perioada  1 decembrie 2010 – 31 martie 2011. Preluarea cererilor  se face în primele 20 de zile ale lunii, în care se depune cererea în vederea obţinerii ajutoarelor de încălzire a locuinţelor cu agent termic, gaze naturale şi lemne.

Cererile se pot depune în continuare la sediile primăriilor de cartier, la camera 10 din incinta sediului Primăriei din Piaţa Unirii, nr.1 şi la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, str. Moţilor, nr. 7.

Începând cu luna decembrie, la Sediul  Regiei Autonome de Termoficare Cluj – Napoca ( B-dul 21 Decembrie 1989, nr.79 ) nu se mai preiau cereri, însă asociaţiile de proprietari  pot depune cererile în camera 10 din incinta sediului Primăriei din Piaţa Unirii, nr.1.

“Din cererile depuse până acum , în urma procesării lor, în 73 de cazuri au fost identificate persoane cu bunuri care conduc  la excluderea acestora de la primirea ajutoarelor de încălzire, cu venituri care depăşesc plafonul de acordare al acestora sau cu documente lipsă la dosar. 90 de solicitări vor fi supuse unor verificări, iar în alte 30 de cazuri sunt probleme din cauza lipsei facturii de gaz, acestea neputând fi incluse în programul de procesare al cererilor de încălzire” se precizează în comunicatul de presă al Primăriei Cluj-Napoca.

VEZI de ce acte ai nevoie pentru a obţine subvenţie la încălzire.

________

Bianca Lăşcoi

Foto: Mara Rusu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts