S-a dat startul celei de-a doua ediții a Școlii Radio

Educaţie UBB

Preselecția participanțiilor pentru cea de-a doua ediție a Școlii de Radio a avut loc astăzi, de la ora 12:00 în Amfiteatrul 101 al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Conumicării, Universitatea Babeș-Bolyai. 

Proiectul “Școala de radio” – Îmbunătățirea competențelor profesionale ale studenților/masteranzilor facultăților de jurnalism prin organizarea de stagii de practică este co-finanțat prin Fondul Social European POSDRU 2007-2013 și este organizat de Radio CITY FM Bucureşti în parteneriat cu Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca şi cu Universitatea Hyperion Bucureşti.

Studenții și masteranzii s-au prezent la prima întâlnire în număr destul de mare, aproximativ șaptezeci, dintre care doar șaizeci vor avea oportunitatea de a lucra alături de profesioniști din Cluj și București. Selecția se va face pe baza testului scris pe care cei prezenți în sală l-au susținut.

“Dacă radioul este visul vostru, urmați-vă visul”, le-a spus directorul general al City Fm, Dan Roșu celor prezenți în sală.

Cu această ocazie a avut loc și ceremonia de premiere a celor mai buni 14 studenți care au absolvit prima ediție a Școlii Radio.

Primul curs al Școlii Radio va avea loc începând de sâmbătă, 15 octombrie. Cursurile vor fi împărţite în şase module de pregătire: programe radio, ştiri, muzical, producţie radio, marketing şi promovare, precum şi etic şi juridic.

Pentru mai multe detalii accesați: http://www.scoalaradio.ro/

___________

Anca Baciu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts