Roxana vrea cărți, dar nu și le permite. Doi studenți lansează o campanie pentru o mică bibliotecă

Din oraş Studenti

Dorințele simple sunt de multe ori cele mai greu de îndeplinit. Nu și de data asta pentru Roxana, o adolescentă de 16 ani care are o dorință simplă: cărți, pe care nu și le permite din banii de liceu cu care trebuie să acopere alte cheltuieli. Roxana și-a spus povestea către Loredana Bertișan și Saul Pop (studenți ai Departamentului de Jurnalism al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării), fondatorii comunității Art4Education, unde periodic se întâmplă fapte bune. Cei doi au răspuns pozitiv, iar acum strâng cărți pentru a-i crea fetei o mică bibliotecă.

,,Nu aveam cum să nu răspundem cu un da hotărât, deoarece ăsta ne e și numele, for education, deci ne bucurăm ori de câte ori putem contribui. Îi așteptăm cu mare drag pe toți cei care vor să-i aducă una sau mai multe cărți Roxanei în sediul FSPAC, acolo unde noi suntem masteranzi, până pe 9 februarie. Oamenii fac magia, știți doar!”.

Toate detaliile necesare se găsesc pe pagina de facebook Art4Education, acolo unde organizatorii postează frecvent imagini și povești din campanii.

,,Le mulțumim tare mult tuturor celor care sunt alături de noi. Pe această cale le mulțumim și profesorilor noștri care de fiecare dată ne-au ajutat atât cu spațiul pentru buna desfășurare a campaniilor, cât și cu tot ce am mai avut nevoie. Schimbarea nu trebuie făcută de nu știu cine, ci de fiecare dintre noi. Copiii, tinerii pe care îi ajutăm astăzi sunt până la urmă oamenii mari de mâine, care vor fi probabil profesorii copiilor sau nepoților noștri, medicii, judecătorii… Este important să nu uităm să gândim sustenabil”.

– Redacția

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts