Rooney– killer-ul lui Milan

Sport UBB Radio

Rooney– killer-ul lui MilanWayne Rooney a marcat două goluri în partida câştigată de echipa sa, Manchester United, la Milan acasă, cu scorul de 3-2.

Meciul a început cât se poate de prost pentru United. În minutul 3, Ronaldinho a deschis scorul din pasa lui Beckham. După această reuşită, “diavolii din Milano” au încercat să omoare partida. Dar planurile lui Leonardo au fost date peste cap de golul norocos al lui Paul Scoles, din finalul primei reprize (minutul 36).

Repriza a doua, însă, i-a aparţinut lui Wayne Rooney. Atacantul de numai 1,78 metri a marcat două goluri cu capul, în 8 minute.

Leonardo, antrenorul milanezilor, a făcut două schimbări inspirate. I-a introdus pe Seedorf şi pe Inzaghi, în locul lui Beckham şi a lui Huntelaar. Ronaldinho şi Seedorf au reuşit faza meciului: pasă senzaţională a lui Ronaldinho în careu şi gol Seedorf cu călcâiul.

Milanul resuscitat s-a zbătut în ultimele minute după egalare, dar meciul s-a terminat cu avantaj pentru Manchester United, şi englezii sunt favoriţi pentru accederea în sferturi.

Sir Alex Ferguson a declarat la finalul partidei că „În a doua repriză Rooney şi-a continuat forma incredibilă pe care a arătat-o în ultimul timp. A fost devastator şi nu au putut să îl ţină. În ultimele două luni jocul său a crescut foarte mult. A câştigat încredere şi asta are un mare impact asupra formei sale.”

De cealaltă parte, Leonardo, antrenorul milanezilor, este de părere că echipa sa nu merita să piardă. “Însă nu s-a terminat totul. Trebuie să câştigăm cu 2-0 în Anglia, nu este un rezultat greu de obţinut”, a declarat Leonardo.

Paul Monce

Foto: dailymail.co.uk

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts