România a fost îngenunchiată de Israel

Sport UBB Radio

Reprezentativa de fotbal a României, a pierdut, ieri, cu scorul de 0-2, partida amicală, disputată la Timișoara, în compania selecționatei Israelului.

Deși au jucat în fața unui public destul de numeros, aproximativ 15.000 de spectatori fiind prezenți pe stadionul Dan Păltinișanu,  tricolorii nu au reușit să obțina un rezultat pozitiv.

Primul gol a fost marcat în minutul 45 de Benayoun, care a rămas singur cu portarul Pantilimon și a înscris printr-un șut plasat de la 10 metri.

În minutul 85 Barda a obținut un penalti petntru oaspeți, după ce a fost tras de tricou în careu de către Neșu. Același Barda a executat și a înscris, dar centralul sârb Milorad Mazici a decis repetarea loviturii de la 11 m, rezultatul fiind același. În urma acestei acțiuni, tabel de marcaj a indicat 2-0 pentru oaspeți, scor care se va păstra până la fluierul de final.

Selecționerul Răzvan Lucescu a început  întâlnirea cu Israelul cu următorul 11: în poartă Pantilimon, fundași Maftei, Dorin Goian înlocuit de Tamaș în minutul 46, Rădoi, Neșu înlocuit de Sepsi în minutul 86, mijlocași Roman înlocuit de Deac în minutul 46,  Codrea schimbat cu Pădurețu în minutul 72, Florescu înlocuit de Ghioane în minutul 82, Nicoliță schimbat de Cristea în minutul 76, iar ca atacanți Daniel Niculaie și Ciprian Marica, ambii înlocuiți în  minutul 57 de Bucur și Marius Niculaie.

Cu toate că rezulatul amicalului de ieri a fost unul dezamăgitor, antrenorul echipei naționale mai are timp la dispoziție pentru a încerca să remedieze problemele existente, în vederea preliminariilor pentru  Euro 2012.

Cristina Salavan

Foto: Mediafax

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts