PSD Cluj vrea pace la europarlamentare

Din oraş Politic

PSD Cluj mizează la europarlamentare pe o bună comunicare cu liderii de la centru ai partiduluiPSD Cluj mizează la europarlamentare pe o bună comunicare cu liderii de la centru ai partidului.

După ce, recent, deputatul Vasile Soporan a demisionat din funcţia de preşedinte al PSD Cluj, invocând lipsa unei relaţii normale între filiala judeţeană şi conducerea centrală, clujenii au decis să îşi reorienteze strategia campaniei pentru europarlamentare şi să se axeze pe îmbunătăţirea relaţiei cu Bucureştiul.

„Ce vrem este să obţinem un rezultat notabil, un rezultat care să poată să ne permită să avem un cuvânt mult mai greu de spus în următoarele negocieri. Motiv pentru care lansarea pe zona de dezvoltare N-V, deci cele şase judeţe, va fi la Cluj. Vrem să readucem Clujul ca şi centru în Ardeal. Am considerat că această lansare de la Cluj ar putea să aşeze lucrurile pe un făgaş normal”, a explicat Valentin Cuibus (foto centru), preşedintele interimar al PSD Cluj.

Social-democraţii consideră controversatul „grup de la Cluj” un produs media, iar recentele convulsii din cadrul partidului nu îi împiedică să insiste asupra necesităţii de a-şi impune principiile şi oamenii. „În momentul în care se stabilesc nişte priorităţi vrem să fim consultaţi, în momentul în care se discută despre politica partidului în Ardeal, cred că şi Clujul are un cuvând de spus în acest moment. Dar cred că în momentul în care vom reuşi să avem o comunicare cu toată lumea – ea este obligatorie, cred asta este ce ne-a lipsit până în acest moment – vom putea să obţinem şi un rezultat şi vom putea să ne şi impunem”, a adăugat Valentin Cuibus.

Potrivit liderului clujean, Ioan Rus şi Vasile Dâncu sunt invitaţi în continuare să se implice în activitatea partidului, pentru atingerea râvnitului procent de 20-25 % la alegerile europarlamentare.

Alina Radulov

Foto: Otilia Chiş

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts