Promovarea încă se joacă

Sport UBB Radio

Formaţia Universitatea Cluj a pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, partida disputată, duminică, în compania echipei FCM Târgu Mureş, partidă contând pentru etapa cu numărul XXXI, a Seriei  a II a, a Ligii Secunde.

Deşi veneau după un parcurs bun cu mai multe victorii înlănţuite, studenţii nu au reuşit să câştige meciul care le-ar fi adus în proporţie de 90% promovarea.

Clujenii nu au început prea bine partida şi au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 23, când Lemnaru a ratat o lovitură de la 11 m.

Ocaziile ratate se răzbună, iar în minutul 33 oaspeţii punctează prin Dan Roman care înscrie dintr-o lovitură de cap.

Universitatea presează pentru a întoarce rezultatul şi egalarea vine în minutul 76, când acelaşi Lemanru marchează cu un şut din centrul careului.

Probabil oboseala şi miza meciului şi-au pus amprenta asupra apărării lui Cristi Dulca, care este învinsă pentru a doua oară în minutul 88 de Cătălin Prodan, golul acestuia stabilind şi scorul final, adică U Cluj- FCM Târgu Mureş, 1-2.

Primul unsprezece trimis în teren de tehnicianul Cristi Dulca a fost: portar Matache, fundaşi Unguruşan, Basso, Bonaţi şi Acosta, mijlocaşi Ţene înlocuit de Voican în minutul 40, Popa, Dolha,  Reinaldo şi în atac Machado înlocuit de Lecic în minutul 60 şi Valentin Lemnaru.

În urma acestei înfrângeri U Cluj rămâne cu 60 de puncte şi se plasează pe poziţia a treia a clasamentului, dar la egalitate de puncte cu FCM Târgu Mureş, care ocupă locul secund şi la 2 puncte de Dacia Mioveni care se află pe primul loc. Astfel că, aşa cum spunea şi antrenorul Cristi Dulca, dacă Universitatea va învinge în următoarele trei meciuri pe care le mai are de disputat, are toate şansele să promoveze.

U Cluj va juca etapa viitoare, în deplarasare, cu Fc Argeş, sâmbătă, 29 mai.

____________

Cristina Salvan

Foto: Mihaela Cora (arhivă)

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts