Proiectele arhitecturale din Cluj vor avea o mai mare vizibilitate

Administraţie

Timp de 3 săptămâCentrul pilot de arhitecturani Clujul se va putea bucura de un centru pilot de arhitectură, amplasat îm zona Bulevardului Eroilor.

Centrul de arhitectură a fost inaugurat astăzi, iar obiectivul este acelea de a facitlita accesul clujenilor la informații care vizează  proiecte arhitecturale incipiente sau în derulare din cadrul municipiului Cluj.

„Pe parcursul celor 3 saptămâni, vom organiza o seria de ateliere, expoziții, dezbateri și experimente, tema acestora fiind orasul Cluj. Incercăm sa vedem cum văd clujenii dezvoltarea orasului în ultimii 20 de ani, pentru ca în tot acest timp oamenii au început să perceapă altfel orașul”, a declarat organizatorul evenimentului Elena Stoian.

Organizația Arhitecților Români din Transilvania va mai organiza în data de 2 noiembrie o expoziție de proiecte realizate în perioada 2007- 2009, de către membri OAR-T din județele Alba, Bistrița, Cluj și Sălaj. La finalul expoziției vor fi premiate cele mai bune lucrări. Evenimentul este similar Anualei de Arhitectura București respectiv Timișoara.

La eveniment au fost prezenți membri ai Organizației Arhitectilor Români din Transilvania și arhitecți din cele 4 județe incluse în program.

Bogdan Tincu

Foto: Bogdan Tincu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts