Proiecte de succes finanțate în Transilvania de Nord

Economie

Forumul Regional al Oportunităților Europene anunță cea de-a treia ediție a târgului regional, la Expo Transilvania, în perioada 18-20 noiembrie.

Târgul este dedicat structurilor care implementează programe cu confinanțare europeană în Regiunea Nord-Vest, iar tema din acest an este „Schimb de bune practici în ceea ce priveşte proiectele de succes finanţate în Transilvania de Nord”.

Programul evenimentului cuprinde mai multe prezentări privind propriile proiecte de success susținute de structurile regionale şi beneficiarii finanţărilor europene, care vor avea loc miercuri la ora 13.30.

În următoarele două zile va avea loc ”Bursa de contacte”, o platformă de informare cu distribuire de materiale informative despre programe, proiecte și schimb de contacte pentru elaborarea și implementarea proiectelor de dezvoltare in Transilvania de Nord. Bursa de contacte cuprinde 3 secţiuni: o secţiune dedicată Organismelor Intermediare pentru programele operaţionale 2007-2013, o secţiune dedicată beneficiarilor şi potenţialilor solicitanţi de fonduri europene şi o secţiune dedicată IMM şi microîntreprinderilor.

Noutatea acestei ediții o prezintă trecerea de la prezentarea programelor de finanţare la proiectele de succes finanţate deja în regiune.

Adelina Pârvu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts