Proiect demarat de UBB pentru formarea personalului didactic din școlile pentru deficienți de auz

Educaţie UBB

Proiectul „Formarea Continuă a Personalului Didactic din Unităţile de Învăţământ pentru Deficienţi de Auz: Dezvoltarea competenţelor pedagogice prin utilizarea Limbajului Mimico-Gestual Românesc şi a instrumentelor TIC” va fi lansat la UBB în 10 decembrie.

Proiectul are ca obiectiv general formarea continuă a personalului didactic din unităţile de învăţământ pentru deficienţi de auz prin dezvoltarea competenţelor de utilizare a Limbajului Mimico-Gestual Românesc şi a suportului TIC pentru creşterea calitativă, compatibilizarea cu nevoile clasei şi eficientizarea activităţii didactice.

La conferința de lansare a proiectului vor participa Andrei Marga, Rectorul Universității Babeș – Bolyai, Mihail Grecu, Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România (ANSR), Gelu Bogdan,
Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Interpreţilor Autorizaţi în Limbaj Mimico-Gestual (ANIALMG),  prof. univ. dr. Corin Braga, Decanul Facultăţii de Litere precum și directori și cadre didactice din şcoli pentru copiii cu deficiențe de auz și cadre didactice universitare.

___________
Bianca Lăscoi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts