Prințul Harry și-a petrecut Paștele în România

Eveniment Internaţional

Prinţul Harry al Marii Britanii și-a petrecut sărbătorile de Paşti la reşedinţa contelui Kalnoky din localitatea covăsneană Micloşoara El a sosit vineri cu o cursă low cost, la Târgu Mureş, însoţit de câţiva prieteni şi de două gărzi de corp, potrivit mediafax.

 Prinţul Harry se află la prima sa vizită în România, cazându-se la un conac construit în secolul al XVI-lea în stil renascentist. Acesta nu a dat alte detalii despre programul acestuia, susține Contesa Anna Kalnoky , duminică, pentru AGERPRES.

Prinţul Charles al Marii Britanii, tatăl lui Harry, obişnuieşte să vină anual în judeţul Covasna, atât la familia Kalnoky, cu care se pare că ar avea legături de rudenie, cât şi la reşedinţa sa din Valea Zălanului.

La fel ca tatăl lui, Harry a fost extrem de impresionat de bucatele locului, mâncând cu poftă ciorbă ardelenească de legume asezonată, aşa cum e obiceiul zonei, cu un păhărel de pălincă. De aici a vizitat unele dintre posesiunile tatălui său, prinţul Charles, din România. Harry şi prietenii lui vor părăsi, cel mai probabil, azi ţara noastră.

Prinţul Harry al Marii Britanii, 27 de ani, este fiul cel mic al Prinţului Charles şi al Prinţesei Diana, fiind nepotul Reginei Elisabeta a II-a. El este al treilea în linia de succesiune la tronul britanic, după tatăl şi fratele său, William.

__________

Florentina Poptile

Foto: agerpres.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts