Primul pas greșit a lui Lobonț la “U” Cluj

Sport

Universitatea Cluj a reușit doar o remiză albă pe teren propriu împotriva celor de la FC Argeș. Astfel, “studenții” ratează șansa de a trece pe prima poziție.

Cluj Arena a fost gazda meciului dintre “U” Cluj și FC Argeș, partidă din etapa cu numărul 26 a ligii secunde de fotbal. Trupa antrenată de Lobonț a început prost partida. În minutul 15, argeșenii au reușit să deschidă scorul, dar golul a fost anulat pentru offside.

“Șepcile roșii” nu au reușit să își impună jocul ofensiv, iar oaspeții s-au mulțumit să lovească pe contraatac. Spre finalul primei reprize, Dorin Goga a fost trimis la vestiare pentru un gest nesportiv, “studenții” fiind nevoiți să joace în inferioritate numerică mai mult de o rerpiză.

Cu toate acestea, a doua repriză a fost una echilibrată. Cele două echipe nu au riscat nimic, încercând să lovească pe contre. Singura ocazie notabilă din partea secundă a fost semnată de Buhăescu. Acesta a reluat peste poartă după o centrare a lui Florescu. Jocul a fost lipsit de spectacol, iar acest lucru s-a materializat și pe tabelă, care a indicat o remiză albă, 0-0.

Universitatea Cluj rămâne la două puncte în spatele liderului Snagov, în etapa următoare urmând să joace pe terenului unei rivale la promovare, Petrolul Ploiești.

“U” Cluj (3-5-2): Dur-Bozoancă – Căpușă, Abrudan, Berci – Al. Coman (Greu 87), Giurgiu, Sepsi (Janos 80), Taub, Goga (c) – Axente (M. Coman 67), Pîrvulescu. Antrenor: Bogdan Lobonț

FC Argeș (4-4-2): Grecu – Tofan, Vișa, Turda, Hreniuc – Șerbănică, Florescu, Panait (Costin 90+2), Buleică (Enceanu 86) – Buhăescu (c), Năstăsie (Gheorghe 70). Antrenor: Valentin Năstase

 

Răzvan Dan / Sursa fotografiei: liga2.prosport.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts