Primăria şi-a găsit consultant

Administraţie UBB Radio

Firma Relians a câştigat licitaţia pentru a deveni constulantul municipalităţii în mai multe proiecte de dezvoltare durabilăFirma de consultanţă „Relians” a câştigat licitaţia pentru proiectul european de „Găsire de soluţii practice pentru accesarea fondurilor structurale”.

Primarul Sorin Apostu a anunţat astăzi decizia de a angaja o firmă de consultantă pentru dezvoltare a fost luată pentru a se evita situaţiile neplăcute cu care s-a confruntat municipalitatea în anii trecuţi.

Ceea ce ne propune Relians este interesant, faţă de ceea ce avem noi ca şi gândire, implementarea sistemului de tichete pe bani europeni, reabilitarea şi extinderea liniei de troleibuz axa 1, reabilitarea turnului pompierilor, reabilitare, modernizare canturi axa 3, parc agrement axa 5″ a declarat edilul.

Parteneriatul durează 2 ani, perioadă în care firma va trebui să ducă la bun sfârşit 10 proiecte. Acestea vor costa municipalitatea peste 130 milioane de euro.

De asemenea s-a discutat rata de colectare a impozitelor de la inceputul lui 2009. Aceasta a crescut cu aproximativ 7 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cristina Olărean

Foto: Otilia Chiş

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts