Primăria Cluj-Napoca oferă ajutor alimentar persoanelor defavorizate

Din oraş

primaria-cluj-napoca

Primăria Cluj-Napoca dă startul distribuţiei unor pachete de alimente către persoanele din categorii defavorizate ale municipiului. Beneficiarii sunt persoane cu handicap grav şi accentuat, persoane vârstnice şi alte categorii sociale aflate în evidenţele Direcţiei de Asistenţă Socială şi Medicală.

Primăria Cluj-Napoca va distribui majoritatea ajutoarelor alimentare începând cu data de 27 aprilie, până la epuizarea acestora. Primăria a alocat suma de 1.300.000 lei din bani locali, în vederea distriburii alimentelor către aproximativ 25.000 de clujeni. Pachetul conţine alimente de bază ca: 1 l de ulei, 1kg făină de grâu, 1 kg de orez, 1 kg de zahăr, o conservă carne de porc, o conservă carne de vită, respectiv, o bucată pate de porc.

Cei care se regăsesc pe listele de beneficiari vor primi invitații scrise, în care li se va preciza centrul de distribuție de unde își pot ridica alimentele. Persoanele care nu se regăsesc pe liste, dar își justifică apartenența la una din categoriile de persoane defavorizate, au posibilitatea să se prezinte la unul dintre următoarele puncte de distribuție: Clubul pensionarilor Mănăştur, str. Arinilor nr 11,Clubul pensionarilor Mărăşti, str. Aurel Vlaicu nr. 3A, Primăria de cartier Gheorgheni, str. Băişoara nr. 4A, Clubul pensionarilor Zorilor, str. Louis Pasteur nr. 77. Distribuţia se va desfășura în funcție de următorul program: luni, marţi, miercuri de la 08:30 la 15:30, joi de la 08:30 la 16:30, respectiv vineri de la 08:30 la 14:00.

– Beatrice Bungo / Sursa foto: Ziarul Clujean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts