Prezenţa la secţiile speciale de votare înainte de închidere

UBB Radio

Secţia specială complex studenţesc Mărăşti Tinerii clujeni sunt responsabili. Numărul mare în care aceștia au venit la vot este confirmat de către președinții de comisii ai secțiilor clujene de votare.

Campusul Mărăști este una din secțiile speciale la care s-au prezentat, până la ora 18, aproximativ 1400 de tineri. Etajul 2 al căminului mixt a avut cea mai mare prezență la ora 13.  La căderea serii, numărul celor care au venit la vot este redus. La cele două secții speciale din Gara Cluj-Napoca aparenta coadă este foarte bine organizată, astfel toți vor apuca să voteze. Până la ora 17, numărul persoanelor care au votat este de aproximativ 1400.Secţia specială Gară

În complexul studențesc Hașdeu, cel mai mare flux de votanți a fost în jurul orei 16 când s-a stat la coadă în medie 20 de minute, după care procesul de votare s-a desfășurat mult mai rapid.

Secţia specială complex studenţesc HaşdeuSpre deosebire de primul tur al alegerilor, în Gara Cluj-Napoca totul merge mult mai repede, deoarece se completează o singura declarație, iar numărul de votanți este de asemenea mult mai mare.

Oana Moisil

Foto: Alina Mihuț

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts