Premierul Victor Ponta, alungat de clujeni

Din oraş Social

În timpul inaugurării celui mai mare campus din țară (campusul Nicolae Ivan), premierul Victor Ponta a fost întâmpinat de clujeni în fața Facultății de Teologie cu urlete şi huiduieli, care îi cereau demisia.

Victor Ponta

Fiecare face ce ştie şi ce poate, însă recunosc că nu am văzut până acum huiduieli în fața unei biserici!

a declarat Victor Ponta.

În jurul orei 12.00, premierul României a venit la Cluj, cu ocazia inaugurării campusului intitulat „Nicolae Ivan”, cel mai mare din țară, în cadrul căruia vor avea loc discursuri ținute de cei care au sprijinit proiectul Arhiepiscopiei Clujului. Printre cetățenii clujeni s-au numărat atât susținătorii premierului cât și opozanții care îl acuzau de trădare. Ponta nu s-a arătat afectat de cele întâmplate, continuând să intre în clădire unde avea să țină un discurs.

Conform agenției de presă Mediafax, protestatarii aveau în mână mesaje precum Legea minelor te lasă fără casă sau Salvați Roşia Montană!

Ponta e un trădător de țară, ne minte în față. Acum doi ani era împotriva gazelor de şist. Acum e un moment  în care l-am prins aici, trebuia să sărim toți pe el.

a declarat unul dintre protestatari.

În timp ce alții huiduiau, studenții şi profesorii facultății cântau colinde. Premierul a primit de la Mitropolitul Clujului „Crucea Transilvana”, cea mai înaltă distincție a Mitropoliei, pentru sprijinul acordat de Guvernul României campusului.

La finalul ceremoniei, premierul a promis că va acorda atenție Ardealului şi că Autostrada Transilvania va beneficia de bani în anul următor.

– Larisa Bîldea și Larisa Antal / Sursa fotografiei: Jurnalul de Ilfov

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts