Povestea vocii de radio fără adăpost care primeşte oferte de milioane (video)

Internaţional UBB Radio

Ted Williams, până de curând o persoană fără adăpost din statul Ohio ce îşi câştiga existenţa cerşind, lăudându-se că este binecuvântat cu o voce de radio de aur a ajuns să fie ofertat de mari trusturi de radio şi televiziune, notează ziarul Dailymail pe pagina sa online.

Ted a devenit cunoscut după ce un cameraman de la ziarul local Columbus Dispatch l-a filmat la ieşirea de pe autostradă în timp ce acesta cerşea cu o pancartă pe care scria: „Am o voce primită de la Dumnezeu. Sunt un fost crainic de radio care a decăzut din cauza perioadelor dificile. Va rog, orice ajutor e binevenit, mulţumesc, Dumnezu să vă bincuvânteze”.

Pentru dolarul oferit, crainicul fără adăpost a trebuit să facă o demonstraţie cu vocea sa de radio. Imaginile s-au răspândit mai apoi cu rapiditate pe internet şi au fost preluate de marile ziare şi televiziuni.

„Aveam 14 ani şi ascultam unul dintre crainicii de la radioul noastru local. Am vrut neapărat să aflu cum arată această persoană şi am rămas surprins să văd că aceste nu arăta deloc precum mi-l închipuiam”, povesteşte Williams, care a fost convins la acea vreme că radioul poate fi definit ca un teatru al minţii. Şi-a dezvoltat vocea de-a lungul anilor, dar a decăzut după ce a început să consume alcool şi droguri.
”Sunt curat de doi ani şi mă straduiesc din greu, sper ca unul dintre multele posturi de televiziune sau de radio să îmi spună: Hei, avem nevoie de o un voice-over”. Astfel îşi încheie Ted Williams povestea de pe marginea ieşirii de pe autostradă .

Conform dailymail, Williams a ajuns să fie ofertat de MTV, NFL, ESPN şi de multe alte radiouri naţionale din Statele Unite. Profesionişti ai industriei media din SUA spun că vocea lui Ted ar putea să îi aducă acestuia milioane de dolari.

Interviu MSNBC

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Cătălin Nunu

Sursa / Foto: dailymail.co.uk

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts