Podcast: Moldoveanul cu pălărie

Din oraş

Pe Ionuț l-am cunoscut la sfârșitul lui septembrie în cadrul unui concurs pe Instagram. Știți momentul ăla când nu cunoști o persoană, dar parcă ești oarecum atras de ceea ce creeză și te identifici cu anumite idei? Asta face el. Scrie despre oameni și pentru oameni. Un băiat înalt,de 22 de ani, cu ochi căprui și păr creț, care poartă după el o geantă maronie și este mai mereu la palton. Este un moldovean care a decis să experimenteze și să se depășească pe sine în tot ceea ce face. Provocări? Par grele pentru unii, dar nu și pentru el.

Ne-am cunoscut personal la o cafea în centrul Clujului și a fost una din cele mai plăcute conversații pe care le poți avea cu cineva. Vorbește despre tot și despre toate. Citește. Călătorește. Scrie. El stă în spatele unuia din cele mai frumoase bloguri create de moldoveni și are deja un public pentru care scrie articole în fiecare miercuri și duminică. Foc la ghete  este sintagma care îl definește. A terminat cu brio studiile de licență la Sibiu și s-a mutat la Cluj, locul în care încearcă să se afirme și să se regăsească.

Processed with VSCO with a4 preset

Pe blogul lui găsim tot felul de articole pe diferite subiecte. Niciodată să nu te oprești la un singur lucru, nu-i așa? Fie că vrei să citești o recomandare de vin sau localuri, să afli cum este să fii student în România, să călătorești virtual prin anumite orașe sau te interesează cum să iai Certificarea Google – e de-ajuns să intri pe blogul lui. Este structurat în 5 categorii: “Cine sunt eu?”, “#followcudor”, “Turist în țara mea”, “Episoade” și “Gânduri de 22”.

Am încercat să îi conturez cumva personalitatea, trecând prin toate filtrele sufletului și să vi-l prezint pe moldoveanul cu pălărie.

– Realizat de Olivia Bunescu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts