Platinia Shopping Center-cel mai nou centru comercial, se deschide în weekend la Cluj-Napoca

Din oraş

Cel mai nou centru comercial, Platinia Shopping Center se deschide sâmbătă, 8 aprilie, la ora 10.00, în Cluj-Napoca. Acesta este situat pe Calea Mănăştur 2-6, în vecinătatea Parcului Central şi a Stadionului Cluj Arena.

Proiectul Platinia cuprinde alături de galeria comercială, un ansamblu rezidenţial ocupat deja în proporţie de 100% şi un aparthotel exclusivist. Estimăm că în primul an 3 milioane de vizitatori îşi vor face cumpărăturile în cadrul Platinia Shopping Center.

Vasile Puşcaş, dezvoltatorul proiectului imobiliar

Centrul comercial va cuprinde:

  • Magazine cu articole sportive, încălţăminte, electrocasnice, librărie, papetărie, jucării, agenţie de turism, farmacie;
  • Salon de cosmetică, coafor, cazinou, sală de fintness;
  • Primul magazin Mega Image din Cluj-Napoca;
  • Patru restaurante cu specific diferit (italian, asiatic, mediteraneean, sushi bar);
  • Cafenele, o gelaterie, o serie de magazine cu specialităţi gastronimice.

În weekend-ul inaugurării, vizitatorii vor avea parte de o zi dedicată artei urbane, care doreşte să susţină sloganul Platinia: Shoppingul poate fi o artă. Aceştia se pot înscrie la concursul #FollowShoppy@Platinia, pe pagina oficială de facebook, având posibilitatea de a câştiga un scuter Vespa. Magazin Gerovital din Cluj-Napoca va premia primele 20 de doamne sau domnişoare care se pozează cu mascota Shoppy, cu un voucher cadou.

Dezvoltatorii Centrului comercial Platinia au încă trei proiecte noi care vor fi făcut publice în momentul finalizării proiectelor de arhitectură şi obţinerea autorizaţiilor de construire.

Fotografie din cadrul Conferinţei de deschidere a centrului comercial. De la stânga la dreapta:  Cosmin Sândrean, Vasile Puşcaş, Oana Bărnuţ. Sursa foto: Ionuţ Zăgrean
Fotografie din cadrul Conferinţei de deschidere a centrului comercial, surprinsă de la etajul superior. Sursa foto: Bianca Timiş
Lucrările în cadrul Centrului comercial sunt încă în desfăşurare, deschiderea fiind în mai puţin de 24 ore. Sursa foto: Ionuţ Zăgrean.
Imagine din exteriorul librăriei Cărtureşti, în proces de amenajare. Sursa foto: Roxana-Elena Vlad
Imagine de ansamblu a Conferinţei de deschidere a Centrului Platinia. Sursa foto: Oana Vîlcan

– Mădălina Pîrlog

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts