Piaţa Unirii îşi schimbă faţa

Administraţie UBB Radio

Reabilitare Piata Unirii Primăria Municipiului Cluj-Napoca inaugurează miercuri Piaţa Unirii. Deschiderea oficiala va avea loc la ora 14.00, iar două ore mai tarziu publicul va asista la un spectacol coral susţinut de Cvartetul Flauto Dolce, Cvintetul de alămuri al Academiei de Muzică Gh. Dima şi alte formaţii de muzică clasică. Evenimentul se va încheia cu un concert susţinut de Pasărea Colibri.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, proiectul a fost realizat din fonduri publice, iar cheltuielile s-au ridicat la 5,8 milioane de lei fără TVA.Piata Unirii

Finalizarea lucrărilor tehnice realizate de firma Iridium Construct a avut loc pe 26 octombrie iar întreg proiectul al companiei Planwerk a fost supravegheat şi analizat de Comisia Tehnică. Specialiştii care s-au ocupat de modernizarea Pieţei Unirii s-au declarat satisfăcuţi de rezultatul final şi se gândesc deja la etapa următoare a proiectului. Cea de-a doua fază a lucrărilor constă în desfiinţarea căilor de circulaţie de pe două dintre lateralele Pieţei Unirii, respectiv artera cu Diesel-ul şi cea cu Universitatea de Arte.

Claudia Zamfir

Foto: arhivă

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts