Persoanele fără adăpost, sprijinite în sezonul rece de autoritățile locale

Din oraş

Primăria municipiului Cluj-Napoca va oferi sprijin persoanelor fără adăpost în perioada 26 februarie-1 martie 2018 din cauza condiţiilor scăzute de temperatură, a anunţat primarul Emil Boc, pe o rețea de socializare.

Cetăţenii care observă persoane fără adăpost pot semnala acest lucru la numerele de telefon: 0264.955 sau 0264.59.87.84. Primăria dispune de 150 de locuri pentru cazare, acestea făcând parte din centrele de ajutor ale sale dar şi din locurile puse la dispoziţie de către Uniunea Creştină din România împreună cu Prison Fellowship România cu care aceasta se află în parteneriat.

„Astfel, la Cluj-Napoca reuşim să asigurăm persoanelor fără adăpost un pat, mâncare, căldură şi igienă. Totodată cei găzduiţi în centrele primăriei beneficiază de consiliere în obţinerea unor drepturi de asistenţă socială şi obţinerea de locuri de muncă” a declarat primarul Emil Boc.

În urma controalelor făcute de către Poliţia Locală în lunile decembrie 2017-ianuarie 2018 s-au indentificat 45 de persoane fără adăpost.

– Miruna Aruxandei 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts