PENINSULA: Vezi preţul biletelor şi abonamentelor la festival

Peninsula 2011 UBB Radio

Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula au fost puse în vânzare.

Preţul unui abonament achiziţionat până pe 24 august este de 199 de lei, iar la faţa locului – 240 de lei. Un bilet de o zi costă 80 de lei, dacă e achiziţionat până pe 24 august, iar la faţa locului el are valoarea de 100 de lei.

În perioada 15 iunie – 15 iulie fanii Tuborg Green Fest Peninsula pot beneficia de Early Bird Promotion, plătind pentru 4 zile de festival doar 179 de lei.

Elevii care anul acesta participă la examenul de Bacalaureat – şi pot dovedi acest lucru cu actul de identitate şi carnetul de elev – vor putea cumpăra abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula cu o reducere de 33%, adică la doar 159 de lei, în perioada 15 iunie – 15 iulie! Posesorii de STUDCARD pot obţine, până pe 19 august, abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula la preţul de 169 de lei, beneficiind astfel de o reducere de 30%. De asemenea acestea se pot achiziţiona şi din reţeaua Eventim şi pe www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest Peninsula are loc între 25 şi 28 august 2011 la Târgu Mureş, în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Mureşului.

Cătălin Nunu

Foto: peninsula.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts