Peninsula revine şi anul acesta. Vezi primele nume anunţate.

Eveniment UBB Radio

Tuborg Green Fest Peninsula va avea loc şi anul acesta în Târgu Mureş, în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend în ultimul sfârşit de săptămână al lunii august, între 25 şi 28 august.

Ţin să subliniez că festivalul nu se mută de lângă Complexul Weekend, de pe malul Mureşului. În urma discuţiilor purtate cu conducerea oraşului Târgu Mureş şi a comunei Sângeorgiu de Mureş, singura modificare va fi operată la aşezarea scenelor şi a locaţiilor în care se va face intrarea. Îi aşteptăm pe toţi cu drag la cea de a IX-a ediţie a celui mai mare festival din România”, a declarat Bodor Laszlo, directorul festivalului.

Primii artişti internaţionali anunţaţi la Tuborg Green Fest Peninsula 2011

Printre primi anunţaţi de oficialii Peninsula sunt Kasabian, Within Temptation, Nick Warren, Tiga şi Borgore, însă vor urma şi alţii, organizatorii anunţă aproape 70 de concerte!

Ziua de vineri, 26 august, îi aduce la Târgu Mureş pe cei de la Kasabian – votată cea mai bună trupă din lume, de către Q Magazine în 2010. Pentru ultima zi, adică pe 28 august, formaţia olandeză – Within Temptation şi-a confirmat deja prezenţa unde în premieră, solista Sharon den Adel va interpreta melodiile de pe cel mai nou album, The Unforgiving, vândut în peste 100.000 de exemplare.

DJ-ul britanic Nick Warren care a debutat ca DJ la Massive Attack şi Tiga, vor mixa la Tuborg Green Fest Peninsula, sâmbătă, 27 august, respectiv duminică, 28 august.

Israelianul Asaf Borger, aka Borgore, se va afla la festival în ultima zi.

Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula 2011 vor fi puse în vânzare săptămâna viitoare, nici în acest an festivalul nu măreşte preţul tichetelor!

Cătălin Nunu

foto: logo eveniment

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts