Peninsula 2011- ziua 4

Divertisment

Cu un public destul de restrâns, poate pentru că era ora 17, la Kiss Terrace, trupa românească Compact a cântat melodiile lor bine cunoscute alături de fiecare peninsular prezent. Deși sunetistul nu și-a dat seama că vocea era prea puternică, peninsularii nu s-au supărat și au continuat să cânte.

Guess Who a fost la Talent Stage, alături de Griffo, aceștia au început bine, cu un public extaziat. Pe mine m-au dezamăgit când au început să experimenteze pe negative americane cunoscute. Moment în care am plecat să-l aud pe Gentleman, unde am stat 2 acorduri, concertul celor de la Hammerfall urmând imediat.

Hammerfall au oferit un specatcol pe cinste, cu muzică excelentă și o voce de aur. Publicul care s-a întins până în spatele sunetistului a avut parte de o rockereală pe cinste.

Within Temptation au fost încă de la conferința de presă foarte okay și bine dispuși. Cu Sharon Del Adele arătând destul de bine pentru vârsta ei, headlinerii festivalului au avut un început de film, pe bune. Cu o grafică uimitoare care însoțea fiecare melodie și un flirt continuu a solistei cu publicul, cei de la Within Temptation au reușit să se ridice la nivelul așteptat de public.

Dub FX a încheiat seara cu ritmurile lui orale. Însoțit de logodnica “Flower Fairy”, australianul a reușit ca și anul trecut să facă un spectacol bun în ciuda gafelor sunetistului [același de la Cargo].

__________

Călin Creţu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts