Oportunități de job-uri pentru studenți la Târgul de Cariere 2017

Din oraş

Târgul de Cariere din Cluj-Napoca se va desfășura în perioada 24-27 octombrie la Sala Polivalentă. Acesta va fi structurat în două ediții, Târgul de cariere Cluj Global și Târgul de Cariere în IT.

  • Târgul de cariere Cluj Global se va desfășura marți și miercuri, 24 și 25 octombrie, și va reuni peste 80 de companii și organizații. Dintre acestea amintim: Emerson, Bombardier, Lidl, Bosch, Terapia, Bosch Rexroth, Vodafone, DeLonghi, Banca Transilvania.
  • Târgul de Cariere în IT va avea loc în zilele de 26 și 27. În cadrul acestuia vor fii prezente 40 de companii. Dintre ele, amintim BlackRock, 3Pillar, Global, Bertrandt, Magnetti Mareli, Siemens, Catalysts, BG Soft, Halcyon.

“Noutățile ediției de toamnă a Târgului de Cariere sunt multe. Pentru prima dată vom amenaja Photo Booth TdC, locul unde toți participanții vor beneficia de o ședință foto, pentru a-și pregăti poza de CV. În acest demers suntem sprijiniți de partenerii noștri de la Hola Media, alături de Gett’s Color Bar Platinia, care vor oferi gratuit și servicii de make-up și hair styling la fața locului. Apoi, VR Zone este marea surpriză a ediției din acest an și este locul unde poți explora fascinanta lume virtuală cu ajutorul tehnologiei. Mai mult, cei prezenți se vor putea bucura de zona de Gaming, unde vor avea la dispoziție jocuri arcade” a declarat Mihai Cotos, fondar al Târgului de Cariere.

Sunt căutate domenii precum inginerie, financiar, vorbitori de limbi străine, marketing, industrie farmaceutică, șoferi și multe altele. De asemenea în cadrul evenimentului se vor desfășura concursuri și workshop-uri gratuite.

Târgul de cariere de la Cluj-Napoca a fost fondat în anul 2006.

– Miruna Aruxandei / Sursa fotografiei: clujife.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts