Open Day la Lidl, împreună cu UBB

UBB

Universitatea Babeș-Bolyai și compania Lidl România au organizat evenimentul Open Day, cu vizită la sediul din Cluj-Napoca al companiei, activitae derulată în cadrul proiectului Managementul Comunicării cu Alumni pentru Instituții de Învățământ Superior din România.

“Universitatea Babeș-Bolyai a derulat și continuă să se implice în sute de proiecte naționale și internaționale, cu rezultate semnificative pentru învățământul superior. Poziționarea universității în clasamentul național al universităților din punct de vedere al cercetării ne-a onorat și reconfirmă faptul că de-a lungul ultimilor ai am fost  în fruntea topului celor mai importante universități din țară”, a declarant prof. univ. dr. Andrei Mărcuș, expert monitorizare proiect din partea Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Open Day la Lidl înseamnă oportunitate pentru studenții participanti de a afla mai multe detalii despre companie și activitatea acesteia în România, precum și oportunitățile de practică și de angajare. Managementul Comunicării cu Alumni pentru Instituții de Învățământ Superior din România este un proiect finațat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013.

Prima parte a evenimentului s-a derulat în cadrul universității, apoi grupul a avut ocazia să viziteze magazinul Lidl, să cunoască și să discute cu alumni ai universității angajați la Lidl și să afle informații despre programele pentru studenți oferite de companie.

_______________________

Anca Scutelnicu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts