Olanda îndeplinişte formalitatea

Sport UBB Radio

Reprezentativa Olandei a trecut de selecţionata Slovaciei, cu scorul de 2-1, într-un meci din cadrul optimilor Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. În urma acestui rezultat Olanda accede în sferturile de finală ale acestei competiţii.

Portocala mecanică a început partida aşa cum a făcut şi în grupe, relaxat dar în acelaşi timp pragmatig. Cu toate acestea olandezii au reuşit să înscrie, în minutul 18, prin căpitanul Arjen Robben.

Slovacii par să nu aibă forţa necesară pentru a riposta şi întâlnirea decurge în aceeaşi manieră până în a doua parte a reprizei secunde. Atunci Olanda are reale emoţii, deoarece echipa adversă e foarte aproape de-a readuce egalitatea pe tabelă, în două rânduri, însă Stoch şi Vittech ratează ocazii imense.

Ocaziile nefructificate se răzbună şi fără prea un efort prea mare portocalii duc scorul la 2-0, în mintulul 84 prin Snjder, care speculează o greşeală de portar.

Ultima zvâcnire a echipei slovace se confundă cu ultimele secunde ale partidei, în care elevii lui Valdimir Weiss au obţinut o lovitură de la 11 m pe care Vittech o transformă, reducând din diferenţă.

Olanda-Slovacia, scor final 2-1 şi Olanda merge mai departe în sferturile competiţiei, unde, pe 2 iulie va întâlni Brazilia.

Vezi aici programul optimilor

Cristina Salvan

Foto:prosport.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts