Oferte de muncă în State

Eveniment Internaţional

Un târg de job-uri pentru studenți a avut astăzi loc la Hotelul Topaz din Cluj-Napoca. Angajatori din Alaska, Ocean City și Atlanta Beach și-au expus ofertele de muncă pentru studenții interesați să lucreze în cadrul proiectelor Work and Travel organizate de American Experience.

„Este ce-a de-a doua ediție a târgului, prima a fost ieri în București. Job-urile sunt diverse, condițiile sunt diverse; începând de la diferite niveluri de limbă engleză până  la alte cerințe ale postului, inclusiv la recompensări. Acum fiecare student își alege un job, iar cei care au avut dinainte un job ales au șansa să pună mai multe întrebări privind job-ul lor.”, a declarat directorul de programe, Irina Damian.

Studenții care vor să lucreze în Statele Unite se pot înscrie și pentru alte zone decât cele prezentate la târg. Programele work and travel sunt create pentru tinerii interesați să muncească, dar și să călătorească în Statele Unite. Pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul www.americanexperience.com .

___________

Ana Giol

Foto: workandtravel.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts