Noile trenduri în PR prezentate la UBB

Eveniment Media

Conferința internațională de PR Trend a ajuns la ediția a V-a și se derulează în perioada 29-30 octombrie la sediul Facultății de Științe Politice Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”. La acest eveniment participă specialiști în PR, comunicare, publicitate și nu numai, din țară și de peste hotare. Tema centrală a ediției este „Specificul cercetării în științele comunicării”.

„PR-ul este un sport de echipă, publicitatea este un sport de echipă, eu cred în puterea echipei”, susține Delia Balaban, vicepreședintele Consiliului Academic al UBB.

Conferința a fost deschisă de nume cunoscute ale UBB precum conf. dr. Flaviu Călin Rus (șeful catedrei de Comunicare și Relații Publice), conf. dr. Delia Balaban (vicepreședinte al Consiliului Academic al UBB) sau prof. univ. dr. Ilie Rad, în calitatea de cancelar al Facultății.

„Universitatea Babeș-Bolyai este un brand, care la fel ca orice brand are anumite valori pe care le reprezintă și anumite valori care fac parte din esența tare a acestui brand. Toate aceste valori sau unele dintre cele mai importante ale Universității Babeș-Bolyai se regăsesc în catedra de Comunicare și Relații Publice.”, a declarat Delia Balaban.

Conferința din acest an se bucură de participarea și colaborarea profesorului Hans-Peter Niedermeier, directorul Departamentului Granturi al Fundaţiei Hanns Seidel, din Germania. Printre invitații de seamă la eveniment se numără și lect. dr. Ioan Hosu, prof. dr. Michael Meyen, asist. drd. Anke Fiedler, Ludwig Maximilians Universität München, prof. dr. Gerd Strohmeier, Universitatea Tehnică Chemnitz, prof. dr. Ludwig Hilmer, Universitatea de Ştiinţe Aplicate Mittweida, prof. dr. Luis Veres, Universitatea din Valencia și prof. dr. José María Bernardo, Universitatea din Valencia.

__________

Ana Giol

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts