Monica Tatoiu vorbeşte despre România, dar cu dragoste

Cultură Eveniment

Politic (in)corect-Despre România, dar cu dragosteOmul de afaceri, Monica Tatoiu, a lansat astăzi la Cluj-Napoca, cel de-al treilea volum al său, intitulat “Politic (in)corect – Despre România, dar cu dragoste”. Realizată sub forma unui dialog între arhitectul Camil Roguski şi doamna Monica Tatoiu, cartea surprinde perioade importante din istoria recentă a României, începând cu cele două războaie mondiale şi culminând cu regimul comunist.

“Este o carte pe care o citeşti fără să o mai laşi din mână, care te poartă de la oameni de ştiinţă până la interlopi. Ea ne oferă ocazia să ne privim în oglindă, devenind incitantă prin înseşi afirmaţiile pe care le face Roguski”, a comentat Prof.univ.dr Ilie Rad din cadrul Catedrei de Jurnalism a Unversităţii “Babeş-Politic (in)corect-Despre România, dar cu dragosteBolyai”.

Volumul se adresează în special tinerilor, întrucât atmosfera creată de istorisirile arhitectului Camil Roguski nu se regăseşte în paginile manualelor de istorie. În plus, cartea conţine şi ilustraţii în măsură să evoce întocmai perioadele surprinse.

Apărut la editura Neverland,  volumul “Politic (in)corect – Despre România, dar cu dragoste” poate fi achiziţionat la preţul de 29.99 lei. De asemenea, există şi posibilitatea de a comanda volumul la fundaţia “Noi Citim”, urmând ca după lecturare să se restituie.

Delia Marinescu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts