Monica Niculescu s-a calificat la Miami Open și li se alătură româncelor din turul doi

Sport

Românca, locul 70 WTA, a trecut de Yulia Putintseva (locul 75 WTA) din Kazahstan cu 6-2, 6-4, după o oră şi 38 de minute de joc. Ea se alătură în turul doi al turneului celorlalte 2 jucătoare românce: Simona Halep și Sorana Cîrstea.

În acest tur doi, Niculescu va juca împotriva slovacei Magdalena Rybarikova (locul 18 WTA), acesta fiind un duel care a mai fost vazut de opt ori, de cinci ori impunându-se sportiva din România.

Simona Halep, fiind principala favorita a turneului, va juca direct în turul secund cu Oceane Dodin (locul 98 WTA), iar aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două. Dodin a reușit să treaca de Veronica Cepede Royg în trei seturi, 6-4, 6-7, 6-3, calificarea în turul doi fiind cea mai bună perfomanță pentru ea de până acum la turneul de la Miami.

Sorana Cîrstea va intra și ea direct în turul doi, fiind cap de serie numărul 32, împotriva taiwanezei Su-Wei Hsieh (locul 61 WTA).

În calificări au mai jucat și alte două românce, Irina Begu și Mihaela Buzărnescu, care nu au reușit să se califice în tabloul principal.

– Andrei Căpitanu / Sursa fotografiei: miamiopen.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts