Mixaje live cu Electroclown

Divertisment UBB Radio

Mixaje live cu ElectroclownAdrian Tudoran Cimpoieşu, alias Electroclown, alături de DJ Rappa și Mc Stincky vă invită vineri, de la ora 22, în BOOHA Bar, la o petrecere cu muzică electronică și mixaje live.

DJ Electroclown a început să experimenteze prin a mixa diverse genuri muzicale încă din 2003. Adrian Tudoran Cimpoieşu nu trăiește doar pentru muzică, fiind şi artist plastic. A colaborat cu Teatrul de Păpuşi Puck, a făcut muzică de film (Crize, Doru Pop), muzică de performance pentru Teatru Japonez (Tomoe). Colaborările cu Shtuki (la flaut), Iordache (la saxofon), Jaheyo (scratch) şi Mioritza Soundsystem (drum machine şi clape) sunt de actualitate. Muzica reinventată de el (prin cut-up technique) conţine influenţe jazz, funk, trip hop, hip hop, drum’n’bass, idm, noise şi muzica lăutărească.

Dj Rappa este unul dintre cei mai activ DJ, de pe scena locală. Mixurile lui antrenante, vor combina sunetele funky, trip hop cu electronică şi drum & bass, în timp ce Mc Stinky va crea o atmosfera incendiară cu timbrul  lui vocal cu inclinaţii gansta rap sau grime.

Cluj Raving Society a pus bazele scenei muzicii electronice clujene încă din anii ’90. Peterecerile estivale de la Hoya au fost organizate în fiecare an, stârnind curiozitatea şi interesul tinerilor pentru acest gen muzical.

Alina Radulov

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts