Miting aerian de zile mari în Cluj-Napoca

Din oraş Eveniment

Aeroportul Internațional Cluj-Napoca în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj a organizat astăzi un spectacol aviatic impresionant, care a satisfăcut curiozitatea celor câteva sute de spectatori.

Spectatorii, cu ochii spre cer și cu inimile pline de emoții, au putut admira profesionalismul protagoniștilor mitingului aerian, salturile parașutiștilor, acrobații cu avioanele Extra 100, show-ul planoarelor, demonstrații ale elicopterelor puma și nu au lipsit nici avioanele de luptă MIG-21 Lancer .

Preț de câteva minute, fiecare obiect aerian, în frunte cu un pilot cu mii de ore de zbor în spate, au dansat pe cer si le-au oferit spectatorilor un show plin de maiestrie.

Acrobațiile aeriene  au fost oferite de catre piloții profesionaliști din cadrul Forțelor Aeriene Române, ai Inspectoratului General de Aviație al M.A.I și ai Aeroclubului României.

Intrarea a fost liberă, iar evenimentul s-a desfăsurat între orele 9:30-11:30. Cu ocazia acestui eveniment, RATUC a suplimentat numarul autobuselor spre zona aeroportului.

[flagallery gid=80 name=Gallery]

________________

Ana-Maria Bivol

Foto: Adela Petrus

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts