Miss Basarabia 2013

Din oraş Divertisment

Eleganță, stil și inteligență – acestea au fost elementele ce au întruchipat cele 9 participante ale concursului “Miss Basarabia”.

Concurentele au trecut prin cele 6 probe de foc în care au trebuit să se prezinte, să defileze în costume de baie și în rochii de seară. De asemenea nu a lipsit proba talentelor, a dansului și nici cea a inteligenței.

Cea care a fost desemnată ca fiind “ambasadoarea” frumuseții, inteligenței și nobleții a fost Marina Frunza, studentă la Facultatea de Studii Europene, anul 3.

“Am participat la acest concurs pentru a lupta cu mine însumi, aveam o frică mare de scenă, de public,  și m-am gândit că dacă nu o să încerc, nu o sa pot trece niciodată peste aceasta. Pe parcurs chiar mi-a plăcut, a fost o experiență foarte frumoasă, din care am învățat multe alături de echipa care mi-a fost alături. Acest titlu m-a făcut să am mai multă încredere în mine, sunt fericită!” spune castigatoarea titlului Miss Basarabia 2013.

Invitații speciali ai serii au fost Xenia, Mihai Sandu și Nicoleta Prisacaru, care au ridicat publicul în picioare și le-au oferit celor prezenți o noapte de neuitat.

Acest concurs se află la ce-a de-a II-a ediție și are rolul de a distruge stereotipurile despre concursurile de frumusețe care de cele mai multe ori promovează superficialitatea și să aducă la lumină unicitatea unei femei.

_____________

Anamaria Bivol

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts