Ministerul Fondurilor Europene lansează un nou site

Economie

finante

Ministerul Fondurilor Europene a lansat astăzi, 24 ianuarie 2016, noul site: www.fonduri-ue.ro. Acesta reprezintă un ajutor eficient pentru beneficiarii și pentru potențialii beneficiari în accesarea fondurilor și în implementarea proiectelor finanțate în perioada de programare 2014-2020.

Prin intermediul site-ului, este oferită o nouă interfață legată de crearea unui sistem electronic eficient de gestionare a mesajelor, întrebărilor și alertelor de nereguli de la public, care pot fi urmărite și rezolvate mult mai ușor.

După completarea formularului de feedback („Observații beneficiar”) de pe prima pagina sau din secțiunile specifice programelor operaționale, selectându-se opțiunile relevante, solicitările ajung imediat la direcția cu atribuții în rezolvarea lor, iar mesajele vor avea trasabilitate totală pentru ca niciuna dintre întrebări să nu rămână fără răspuns.

Site-ul care a gestionat cadrul financiar 2007-2013 va rămâne accesibil publicului într-o secțiune a noii platforme. Paginile aferente programelor respective, gestionate de MFE, vor fi în continuare disponibile, fiind actualizate până la închiderea lor.

Cristina Buta / Sursa foto: www.magazinsalajean.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts