Meci şcoală pentru Universitatea Cluj

Sport

Formaţia Universitatea Cluj  a câştigat astăzi 3 puncte la masa verde, în urma neprogramării echipei C.S Otopeni, în vederea disputării partidei din cadrul etapei cu numărul XXXIII a seriei a II a, a Ligii secunde.

Întâlnirea care trebuia să aducă, astăzi de la ora 11,  faţă în faţă pe U Cluj şi C.S. Otopeni, nu a mai avut loc din cauza unei datorii în valoare de 40.000 de euro, pe care clubul oaspete o are faţă de doi foşti jucători, respectiv Ciprian Dancia şi Bogdan Onuţ.

Cu toate acestea, pentru a delecta suporterii pentru ultima oară, în acest sezon şi pentru a menţine pe cât posibil ritmul, în vederea ultimei etape, antrenorul Cristi Dulca şi-a împărţit elevii în două echipe, care a jucat un meci amical, în faţa celor aproximativ 1000 de spectatori prezenţi în tribunele stadionului Clujana.

Astfel s-au înfruntat albii, având în compeneţă pe Matache, Baiano, Szilagy, Basso, Muşat, Cojocnean, Ionescu, Reinaldo da Silva, Noe Acosta, Voican şi Machado, şi portocaliii cu Huţan, Buşcă, Niţu, Teuşan, Ţene, Popa, Bucşa, Lecic, Danciu, Lemnaru şi Tony, acesta din urmă, un jucător nigerian, de curând sosit în lotul clujenilor pentru a fi testat de tehnicianul Cristi Dulca.

De învins au învins purtătorii echipamentului de culoare albă, scorul de 6-1, prin golurile marcate de Machado de două ori, Reinaldo, Cojocnean, Lecic şi Tonz, ambii emigraţi la pauză din echipa portocalie. Pentru învinşi a înscris tot Tony, în prima repriză.

La finalul celor 90 de minute, jucătorii şi fanii s-au aplaudat reciproc, în speranţa, că se vor revedea, chiar dacă nu cu toţii, în sezonul următor, în Liga I de această dată.

Universitatea Cluj are în acest moment 64 de puncte şi se află pe locul 3 în seria a II a, a Ligii II.  Mai are totuţi şanse promovare din trei motive: 1. mai poate primi două puncte miercuri în urma hotărârilor  pe care le vor lua comisiile de disciplină care analizează incidentele care au avut loc etapa trecută la Argeş; 2. mai are de disputat ultimul meci în compania formaţiei C.S Minerul Lupeni, echipă aflată pe locul 12 în clasamentul seriei a II a; 3. în meciurile directe cu Dacia Mioveni, adversara la promovare, este în avantaj datorită golaverajului.

_________

Cristina Salvan

Foto: Mihaela Cora (arhivă)

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts