Meci decisiv pentru ”studenţii” lui Munteanu

Din oraş Eveniment

Echipa de fotbal Universitatea Cluj va întâlni sâmbătă, în deplasare formaţia FC Bihor. În lupta pentru supravieţuire în Liga a II-a, meciul se anunţă  decisiv pentru “studenţii” antrenaţi de Dorinel Munteanu.

Echipa de fotbal Universitatea Cluj va întâlni sâmbătă, în deplasare formaţia FC Bihor. În lupta pentru supravieţuire în Liga a II-a, meciul se anunţă  decisiv pentru ”studenţii” antrenaţi de Dorinel Munteanu“Sunt obligat împreună cu echipa să ne gândim foarte bine la jocul cu Bihorul, fiindcă începând cu acest meci punctele sunt vitale pentru noi. Ştiu despre Bihor foarte multe la fel cum cred că şi ei ştiu despre noi, dar astept de la echipa mea multa concentrare desfacere şi finalizare. Trecem printr-o perioadă dificilă de aceea trebuie să marcăm dacă vrem punctele de la Oradea”, a explicat Dorinel Munteanu, antrenorul Universităţii.

Tehnicianul Universităţii nu va putea conta în partida de mâine pe  sportivii Suller şi Buş, care au fost suspendaţi, în timp ce Budean rămâne în continuare accidentat. Vor reveni, în schimb, Dan Vascan şi Andrei Cordoş, recuperaţi după accidentările suferite.

Alina Solovăstru

Foto: www.prosport.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts