Galerie Foto: Mare bal mare în Gruia

Eveniment Sport

Jucătorii, antrenorii şi sponsorii echipei CFR Cluj au primit ieri inelele de campioni oferite de publicaţia Prosport, în cadrul unui spectacol care a avut loc pe stadionul ceferiştilor din Cluj.

Evenimentul care  a umplut tribunele stadionului dr. Constantin Rădulescu a fost găzduit de Cătalin Măruţă, realizatorul emisiunii Happy Hour, de la ProTv.

Show-ul a început cu un mini-recital Desperado, care au încălzit publicul  cântând pe lângă melodiile cunoscute şi imnul CFR-ului.

A urmat momentul în care au fost chemaţi pe scenă juniorii formaţiei din Gruia şi felicitaţi pentru performanţele lor.

În continuare Andra şi cele patru dansatoare ale ei au  încins şi mai tare atmosfera de sărbătoare din tribune. La şfârşitul programului, Andra împreună cu cele patru dansatoare au primit fiecare câte un buchet de flori de la fotbalişti ai echipei clujene.

„Toată lumea iubeşte CFR-ul” a fost titlul filmuleţului pe care l-am putut urmării pe tabela de marcaj, într-un cadru deosebit creat odata cu stingerea nocturnei, şi apariţia miilor de telefoane şi aparate foto care licăreau în noapte. Moment unic.

La final a fost înmânate de către reprezentatul Prosport, Dan Filoti, inelele de campioni tuturor celor care au contribuit la realizarea unui nou event după cel din 2008, bineînţeles în uralele oamenilor veniţi să-şi felicite favoriţii.

Tot în uralele tribunelor au vorbit şi Iuliu Mureşan, şi patronul Arpad Paskany, acesta din urmă comparând stadionul din Gruia cu un templu plin cu sufletele suporterilor.

Trei reprezantaţi din partea galerieri au oferit două premii decise de fani, unul pentru cel mai „ascultător” fotbalist al Cfr-ului, adică cel care a avut cele mai bune note, premiu care s-a dus la Cristian Panin şi al doilea pentru cel mai popular jucător, oferit lui Gabi Mureşan.

Un impresionant foc de artificii a pus capăt unei minunate seri, care a încheiat un sezon încununat de succese pentru feroviarii clujeni.

[nggallery id=50]

___________

Cristina Salvan

Foto: Mihaela Cora.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts