Luni, zi decisivă pentru Elena Udrea

Infracțiuni Politic

10961931_833689646672718_507212342_n

Camera deputaților trebuie să decidă astăzi soarta Elenei Udrea, după ce ieri au fost aprobate cele trei cereri ale DNA privind încuvințarea arestării preventive în cele două dosare “Microsoft” și “Gala Bute”.

Duminică, Elena Udrea a venit la Parlament însoțită de avocații săi, fiind pregatită în orice moment să se apere. “ Ceea ce se dorește acum este sa tac. Este clar că sunt ținta unei acțiuni de denigrare, dar și unei acțiuni care în final să mă ducă la tacere! a susținut, fostul deputat Elena Udrea. Î

n intervalul celor două ore de audieri, acesta a fost de acord cu demararea urmării penale împotriva sa cu privire la cele două dosare, dar nu este de acord cu arestarea preventivă.

“Doresc să fiu audiată de anchetatori, însă ceea ce mi se pare prea mult este arestarea preventivă care a fost formulată în doar doua ore!” a precizat Elena Udrea.

Potrivit președintelui comisiei juridice din Camera Deputaților, Bogdan Ciucă, Comisa a avut de acordat cinci voturi și patru solicitări dintre care una având două capete: doua solicitari în interiorul său. Din cei 26 de membri care trebuiau să fie prezenți au fost de față doar 22.

– Larisa Bîldea

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts