România – Danemarca, 0 – 0, pe Cluj Arena. [Live Text]

Sport UBB Radio

România termină meciul cu Danemarca fără să marcheze un gol și fără să ia cele trei puncte care îi erau necesare pentru a se menține în cursa pentru calificare. După această partidă, suntem pe locul patru cu 6 puncte, la mare distanță de Polonia, liderul grupei cu 13 puncte, dar la un punct distanță de Muntenegru și Danemarca, ambele echipe având 7 puncte. Dacă reprezentativa României va reuși să ia maximul de puncte la următoarele meciuri, șansele de calificare încă sunt destul de mari, cu singura condiție ca Muntenegru și Danemarca să se încurce în parcursul lor spre Campionatul Mondial din 2018.

La această partidă desfășurată pe Cluj Arena au fost aproape 30,000 de suporteri români care au încurajat tricolorii în drumul lor spre o victorie care n-a mai venit. Următoarele două partide din grupa de calificare sunt Polonia – România din 10 iunie și România – Armenia de pe 1 septembrie.


UPDATE:

Minutul 90+2: Contraatac al Danemarcei. Ultima fază de joc al acestei partide. Alibec repune din aut și Rotariu faultează în atac, conform fluierului arbitrului central. Șut blocat de către Săpunaru și danezii obțin un corner înainte de fluierul final. Meciul se termină după acest corner. România – Danemarca se termină nedecis, scor 0 – 0.

Minutul 90: Atac al României, început de Andrei Ivan și continuat de Benzar, tinerii jucători ai naționale. Dar mingea este repusă de către portarul danez. Tușierul arată 3 minute de prelungire pentru această repriză.

Minutul 88. Fault în atac realizat de atacantul Eriksen și mingea ajunge în posesia noastră. Pierdem foarte ușor mingea și le oferim un corner jucătorilor din Danemarca.

Minutul 85: Iese Alexandru Chipciu și întră Andrei Ivan. Chiricheș îl faultează pe Eriksen și danezii obțin lovitura liberă aproape de careul lui Tătărușanu. Minge respinsă de apărarea noastră, iar Zanka reușește să rateze spectaculos din 2 metri din fața portarului nostru.

Minutul 83: Corner pentru Danemarca, Chiricheș reușind să oprească un atac al lui Eriksen. Chipciu este oprit la jumătatea terenului și repunem din aut mingea. Posesia este din nou la danezi care ne țin departe de careul lui Schmeichel.

Minutul 80: Alibec îl faultează pe Ankersen și danezii au lovitură liberă la mare distanță de careul nostru. Prinde Tătărușanu, dar degajează greșit și mingea este din nou în posesia danezilor. O nouă lovitură liberă pentru Danemarca, de data aceasta mai aproape de careul de 16 metri. Eriksen este în fața mingii și își pregătește lovitura pe spațiul porții, mingea ajungând foarte aproape de bară.

Minutul 76: Latovlevici este schimbat cu Dorin Rotariu, pentru un plus de forță în atac.

Minutul 73. Mingea este repusă din careul mic de către Tătărușanu. Danezii pierd mingea lângă careul nostru. Centrarea lui Durmisi este respinsă de către Săpunaru. Schimb de pase agresiv al danezilor care încă stau în careul nostru și își încearcă norocul la poarta lui Tătărușanu.

Minutul 70: Atac dejucat al danezilor de către Săpunaru care permite un joc rapid de pase al tricolorilor. Repunere din aut pentru România. Latovlevici pasează către Stanciu, dar Chipciu faultează și Danemarca poate începe contraatacul.

Minutul 68: Centrare pe jos al lui Latovlevici, dar mingea este respinsă de Zanka. Răzvan Marin șutează puternic pe spațiul porții, dar Schmeichel este pe fază și prinde fără probleme.

Minutul 67: Atac al Danemarcei prin Eriksen și Ankersen, dar mingea ajunge în off-side. Repunere din 16 metri pentru tricolori.

Minutul 63: Ocazie monumentală ratată de Chipciu și de Keșeru, care rând pe rând nu reușesc să trimită mingea pe spațiul porții. Intervențiile lui Schmeichel sunt decisive pentru danezi. Keșeru este schimbat cu Denis Alibec.

Minutul 61: Lovitură liberă pentru Danemarca. Schimb de pase între jucătorii danezi care încearcă să ajungă cât mai aproape de carerul lui Tătărușanu. Chipciu este faultat aproape de linia de mijloc.

Minutul 57: Chiricheș este accidentat și se considera inapt de a continua, dar acesta insistă să joace, mai ales din postura de căpitan al tricolorilor. Gestul acestuia este aplaudat de către suporteri.

Minutul 54: Pasă de la Chiricheș pentru Latovlevici, dar prinde fără probleme goalkeeperul danez.

Minutul 50: Danezii atacă poarta lui Tătărușanu prin Zanka, noul intrat la pauză, dar mingea trece razant pe lângă spațiul porții. Mingea este repusă din 16 metri și tricolorii încep jocul de pase pentru a construi atacul până la poarta Danemarcei.

Minutul 48: Lovitură liberă pentru tricolori. Se pregătește să execute Nicușor Stanciu, dar trimite puțin pe lângă poartă, ratând astfel deschiderea scorului.

Minutul 45: Fluier de început al reprizei secunde. Ocazie imensă a lui Eriksen, minge respinsă în corner de către Chiricheș. Corner pentru danezi, bătut la colțul scurt, dar mingea este respinsă de către Stanciu.

Minutul 45: Cartonaș galben pentru Cornelius pentru un fault asupra lui Săpunaru. Fluier de final al primei reprize. Meciul va reîncepe după 15 minute.

Minutul 43: Ocazie uriașă de gol pentru danezi, Eriksen fiind singur în fața porții, dar trimite mult peste Tătărușanu. Din fericire pentru noi, scorul rămâne neschimbat.

Minutul 41: Contraatac pornit de către tricolori, mingea ajungând de la Chipciu de pe flancul drept la Latovlevici care trimite mult peste spațiul porții.

Minutul 38: Centrarea lui Benzar îl găsește pe Stanciu în fața porții, dar atacantul nu prinde un șut periculos pentru portarul danez care prinde fără probleme.

Minutul 35: Centrare pe jos a lui Latovlevici, dar Nicușor Stanciu nu reușește să fructifice această șansă de a marca.

Minutul 30: Corner pentru Danemarca, în urma unui atac eșuat de către Durmisi. Cornerul bătut scurt, continuat cu o schemă de atac, dar apărarea noastră intervine și oprește încercarea danezilor de a se apropia de poarta lui Tătărușanu.

Minutul 28: Danezii sunt în contraatac, dar Toșca intervine corect și este repunere pentru tricolori.

Minutul 25: Centrarea lui Romario Benzar îl găsește pe Keșeru singur în fața porții, dar acesta nu reușește să ajungă mingea pentru a o trimite în poartă. Cea mai mare ocazie de gol a României. Selecționerul îl încurajează pe Keșeru de pe banca tehnică.

Minutul 23: Trecem de jumătatea primei reprize și meciul se păstrează echilibrat de ambele părți, fiecare echipă încercând să marcheze primul gol al acestei confruntări.

MInutul 21: Keșeru ratează din nou să marcheze, după ce nu ajunge mingea dintr-o pasă a lui Stanciu.

Minutul 20: Șut pe spațiul porții pentru Eriksen. A doua ocazie pentru Danemarca de a pune în pericol poarta lui Tătărușanu.

Minutul 18: Ocazie uriașă de gol ratată de Keșeru. Schimbul de pase dintre Benzar și Latovlevici a ajuns la Keșeru care nu reușește să fructifice această ocazie de trece România în avantaj.

Minutul 15: Centrare respinsă în corner de Săpunaru de la un atac pornit de la o fază greșită de Toșca. Corner pentru Danemarca. Respingem la mijlocul terenului prin Chipciu.

Minutul 13: Contraatac eșuat al reprezentative noastre. Chipciu a ratat interceptarea unei pase oferite de Răzvan Marin.

Minutul 8: Lovitură liberă pentru Danemarca din faultul lui Răzvan Marin, urmată de un contraatac al României.

Minutul 4: Primul șut pe poartă aparține României, prin tentativa lui Răzvan Marin.


În această seară, UBB Radio Online este prezent la meciul România – Danemarca, partidă care se desfășoară pe Cluj Arena, începând cu ora 21:45. Vă vom ține la curent cu toate fazele importante prin intermediul live text-ului oferit pe site-ul nostru. Imaginile vor fi asigurate de către Saul Pop, fotograf acreditat pentru acest eveniment crucial pentru soarta calificării selecționatei noastre la Campionatul Mondial din 2018.

Înainte de startul meciului, să vedem formula de start pregătite de cei doi selecționeri. Echipa României începe această confruntare cu Ciprian Tătărușanu în poartă, linia de fund este compusă din Vlad Chiricheș, fundaș central, Cristian Săpunaru fundaș dreapta, Alin Toșca, fundas stânga. La centru îi avem pe Mario Benzar, Răzvan Marin, Mihai Pintilii și Iasmin Latovlevici.  În spatele atacului este Nicușor Stanciu, iar vârfurile sunt Alexandru Chipciu și Claudiu Keșeru. Formula de joc aleasă de Christoph Daum pentru acest meci este 3 – 4 – 1 – 2.

Danezii încep cu Schmeichel între buturi, Kjaer, Christensen și Vestergaard în apărare, linia de mijloc este asigurată de Ankersen, Kvist, Schone, Delaney și Durmisi, iar în atac îi găsim pe Cornelius și Eriksen. Formula de joc aleasă de Hareide în meciul din această seară este 3 – 5 – 2.

Live text asigurat de Andrei Bocancea de pe Cluj Arena, Duță Ovidiu Ionel din redacția UBB Radio Online.

Sursa foto: Agerpress.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts