Librăria Humanitas vă invită la lectură

Cultură Din oraş

Libraria Humanitas vă invită la lectură în noul sediuLibrăria Humanitas îşi inaugurează noul sediu din Cluj-Napoca în această seară, de la ora 18.00. Acesta este situat pe strada Universităţii nr.4.

La eveniment vor fi prezenţi Lidia Bodea, directorul general al Grupului Humanitas, Cristina Popa, coordonatorul Librăriilor Humanitas, şi, din partea mediului universitar, profesorul Alexander Baumgarten. Cu această ocazie va debuta un lung şir de promoţii şi manifestări culturale destinate clujenilor. Diseară va fi vernisată expoziţia fotografului Radu Aurel Drăgan, “Studiu de lumină”, şi va fi lansat volumul “Eclipsa” de Stephenie Meyer.

În noua incintă se va deschide, în curând, o cafenea destinată pasionaţilor de lectură. “Este un vis pe care în sfârşit l-am împlinit, pentru că înainte spaţiul nu ne permitea. Din punctul nostru de vedere, o librărie adevărată nu este genul de librărie în care omul pur şi simplu intră şi ia o carte, ci este un mediu care să îl întâmpine, îi oferă confort, bunăstare”, a explicat Laura Săuchea, coordonatorul Librăriei Humanitas din Cluj-Napoca.

Reţeaua librăriilor Humanitas a fost creată în 1993 şi comercializează astăzi cărţile a peste 300 de edituri.

Alina Radulov

Foto: Otilia Chiş

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts