Librăria Humanitas din nou în centrul Clujului

Cultură Din oraş

Librăria Humanitas din nou în centrul Clujului Librăria Humanitas şi-a deschis în această seară din nou porțile pentru cititorii clujeni. Noul sediu al librăriei se află pe strada Universităţii nr.4.

Evenimentul a fost marcat printr-un discurs susţinut de către directorul general al grupului Humanitas, Lidia Bodea, care a încercat să explice importanța lecturii în viața oamenilor. „Deschidem noua librărie Humanitas cu o echipă care va pune suflet mult aici, care va ști să vă primească cu mult drag printre cărți, pentru cărți.”

Prin această librărie se dorește depășirea statutului de magazin unde se vând cărți. Lidia Bodea a precizat că în viitorul apropiat se va creea o cafenea la subsolul librăriei, unde oamenii vor putea veni să lectureze pentru a se decide mai apoi asupra unei anumite cărți.

Printre alte evenimente ce urmează să se desfășoare la librăria Humanitas se numără lansările de cărți, întâlnirile cu autori iar pentru luna mai sau iunie se anunță o întâlnire cu Mircea Cărtărescu.

Iuliana Volosciuc

Foto: Laura Mureşan

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts