Lansarea proiectului de modernizare a Serviciul Public de Ocupare AUDIO

Eveniment UBB Radio

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a organizat astăzi o campanie adresată tinerilor care îşi caută un loc de muncă. Acţiunea s-a adresat de asemenea şi angajatorilor pentru a-i încuraja să angajeze tineri fără experinţă.

De asemenea, vor mai avea loc întâlniri la nivel regional la care vor participa reprezentanţii agenţiilor judeţene din regiunile de dezvoltare, cu angajatorii şi cu tinerii.

“Prin aceste întâlniri noi ne-am propus să transmite mesajul ca abordare a problemei şomajului la nivel regional. S-ar putea găsi soluţii în plus pentru a rezolva până la urmă problema şomajului şi pentru a găsi cât mai multe locuri de muncă. În felul acesta o colaborare profundă între colegii din agenţiile judeţene din regiune dar şi cu angajatorii ar putea sprijinii şi ajuta mai mult să îşi găsească tinerii un loc de muncă.”, susţine Adina Croitoru, manager proiect.

[audio:http://radio.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/2011/03/forta-de-munca.mp3]

Proiectul este finanţat de fondul European Social prin Programul Sectorial pentru Deyvoltarea Resurselor Umane, axa prioritară 4, “Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”.

___________________

Adrian Lup, Bogdan Tincu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts