Jurnalistul Andrei Gheorghe a decedat la 56 de ani. A lăsat în urmă o carieră jurnalistică impresionantă

Eveniment Media

Jurnalistul Andrei Gheorghe a fost găsit decedat în locuința sa luni, de către îngrijitorul său. La fața locului, medicii au constatat că murise defapt cu 12 ore înainte ca trupul său să fie găsit, din cauza unui stop cardio-respirator. Polițiștii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

„Persoana respectivă a fost găsită de un îngrijitor. Având în vedere vârsta de 56 de ani şi decesul, colegii mei au deschis un dosar cu privire la faptul că ar fi o moarte suspectă. Ar fi avut nişte probleme de sănătate”, a declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.

Andrei Gheorghe, născut pe 14 ianuarie 1962, în Lipețk, Rusia, este un cunoscut om de televiziune și radio. Și-a început cariera în 1991 ca reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; ,,Vineri 13”), Pro FM București (1996-2002; „Midnight Killer” „13-14”) și „Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV. A debutat în 1996 cu celebrul talk-show Midnight Killer. Iar la ediţia cu numărul o sută a stabilit un record naţional cu o emisiune live de 24 de ore. Un an mai târziu a dat startul primului talk show de prânz din radioul comercial: ,,13-14 cu Andrei”.

În 2003, el a fost urmărit penal pentru deținere de droguri. Acesta a afirmat cu nonșalanță că a fumat marijuana, iar apoi a ajuns să fie cercetat pentru deținere de droguri. El a fost scos însă de sub urmărire penală, după ce probele în acest caz au arătat că nu consumase droguri. În ultimii ani însă, jurnalistul renunțase la alcool și la țigări, apropiații observând o schimbare în comportamentul lui.

Primul premiu important din cariera lui Andrei Gheorghe a fost cel din 1996, când acesta a fost răsplătit pentru felul în care modera emisiunea sa de la TV Neptun Constanța. “Iubesc meseria asta la nebunie și vreau să le dedic premiul tuturor celor care o iubesc la fel ca mine”, a spus acesta în discursul de acceptare al premiului.

– Teodora Bilț / Sursa fotografiei: pagina personală de Facebook

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts