Jurnal de distracţie: CokeLive Peninsula 2009

Divertisment Eveniment

Dominanta lunii iulie în materie de distracţie anul acesta este cu siguranţă festivalul CokeLive Peninsula. Festivalul ajuns la cea de-a şaptea ediţie se va desfăşura la Târgu Mureş în perioada 23 – 26 iulie.

CokLive Peninsula la Targu Mures in perioada 23 - 26 iuliePe lângă muzica de toate genurile organizatori au pregătit şi anul acesta surprize şi activităţi specifice distracţiei neconvenţionale după cum o numesc chiar ei.

În materie de muzică şi anul acesta vor fi prezente mari nume naţionale şi internaţionale. Printre vedetele incontestabile CokeLive Peninsula 2009 se numără trupele The Prodigy şi Nine Inch Nails din Marea Britanie, trupă care a anunţat faptul că anul acesta doreşte să suspende proiectul NIN pentru o perioadă nedeterminată cea ce face din acest concert o ocazie deosebită pentru fanii trupei de a fi la peninsulă .

De asemenea, djei Blank and Jones, Boka Shade, Chris Liebing şi mulţi alţi au spus prezent la distracţie.  Dj Tiesto este numele de rezonanţă pentru ziua de vineri 24, acesta promite un show electrizant de 3 ore cu muzică electronică pe CocaCola Main Stage.

O altă surpriză a CokeLive Peninsula  este trupa Iris care după operaţia lui Cristi Minculescu revine pentru prima oară pe scenă. Distracţia celor 3 zile este completată de alte zeci de trupe din România precum Luna Amară, Kumm, Pavel Stratan, Vama sau Tankcsapda, Neo, Kaukázus din Ungaria.

Mai multe detalii despre festival şi programul acestuia dar şi locaţiile de unde îţi poţi achiziţiona bilete găseşti  pe siteul peninsula.ro

Spotul radio CokeLive Peninsula:

[audio:http://radio.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/2009/07/Spot-Radio-CokeLive-Peninsula.mp3]

Distracţie maximă!

Cătălin Nunu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts