Jazz in The Park a ajuns la final

Cultură Din oraş

Cu voie bună și muzică de calitate, așa au petrecut clujenii în ultima zi la Jazz în the Park. Sfârșitul festivalului a adus pe scenele din Parcul Central artiști ca Trio-ul Mammal Hands din Marea Britanie, bateristul Jojo Mayer și trupa sa Nerve, iar în închiderea oficială a festivalului a concertat trupa Vinatge Trouble aflată pentru prima dată în România.

Parcul Central a devenit neîncăpător, iar miile de persoane s-au delectat pe acordurile de Jazz în fața scenelor, pe iarbă sau hamace, dar și în alte zone special amenajate. Timp de o săptămână clujenii s-au putut bucura de peste 100 de artiști care au urcat pe cele 9 scene amplasate în diferite zone ale orașului.

Cea de-a cincea ediție a festivalului a adus pemiere naționale, concertul de la Pata Rât, concerte la opera maghiară, dar și campania cu bilete neobligatorii care a sprijinit finanțarea unor proiecte sociale, educaționale și culturale. Alte activități au mai avut loc pe Bulevardul Eroilor, malul Someșului, Blend, clădirea The Office sau Off the Wall.

– Sabrina-Ștefania Rotaru

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts