IOS 12 vine pe Iphone 5S | Producătorul Iphone-ului „Apple” vrea să actualizeze la cea mai nouă versiune de IOS chiar și vechiul telefon Iphone 5S

Știință

Producătorul Iphone-ului „Apple” vrea să actualizeze la cea mai nouă versiune de IOS chiar și vechiul telefon Iphone 5S.

Se aproprie lansarea noului sistem de Operare IOS 12, care va avea loc la începutul lunii iunie, în cadrul conferinței dezvoltatorilor Apple WWDC 2018. Se știe clar că terminalele care utilizează sistemul de operare IOS lansate în ultimii patru ani vor primi noua actualizare a acestuia.

Potrivit unui indiciu provenit din cadrul unui test WebKit, motorul de browser folosit de către Safari, Iphone 5s va primi noua actualizare la versiunea IOS 12. De asemenea, acest utilitar menționează că terminalul în cauză a fost testat în ianuarie cu noua versiune a sistemului de operare.

Până când nu există detalii concrete, priviți cu precauție aceste informații, deși sunt șanse mari ca bătrânul Iphone să primească noul release software.

Apple oferă cea mai lungă perioadă de asistență pentru dispozitivele care rulează IOS, aceasta fiind de cinci ani și incluzând actualizări de securitate.

Datorită dimensiunilor mici telefonul este în continuare favorizat de către public, performanța nu este rea pentru activitățile zilnice.

– Jozsef Hăinală / Sursa fotografiei: Techradar.com

Comments :1

  • diana

    Sună bine. Ba chiar foarte bine. Dacă iOS face acest lucru, android v-a avea concurență serioasă când vine vorba de update-uri.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts