Invitație la muzică bună

Eveniment

Fanii muzicii care combină genuri precum psychobilly, pop, punk, acid-jazz, latin/brazilian house sau funk sunt asteptaţi la concertele ATI EDGE & THE SHADOWBIRDS și BLANOZ side project – TRIBAL HOUSE COLLECTIVE.

Cei de la ATI EDCei de la ATI EDGE & THE SHADOWBIRDS s-au reunit sub această titulatură acum doi aniGE & THE SHADOWBIRDS s-au reunit sub această titulatură acum doi ani, cu scopul de a diversifica scena maghiară de psychobilly/rockabilly. În 2008 au cântat ca supporting act pentru Koffin Kats şi Dead Elvis and His One Man Grave și au fost invitați la Viena ca opening act pentru trupa lui Lee Rocker, contrabasistul legendar al formației Stray Cats. Cel mai important moment din 2009 a fost deschiderea pentru renumita trupă elveţiana The Peacocks (psychobilly/punk), în cadrul festivalului “AZFESZT” din Ungaria.Proiectul TRIBAL HOUSE COLLECTIVE este adresat celor care apreciază muzica veselă, atitudinea pozitivă și dansul

În mai, anul acesta, au început să lucreze pentru înregistrarea albumui de debut, care va conține 14 piese. Până la lansarea oficială a albumului, îi puteți asculta în această seară la Cluj, în Remember Pub.

Proiectul TRIBAL HOUSE COLLECTIVE este adresat celor care apreciază muzica veselă, atitudinea pozitivă și dansul. Spectacolul va fi susținut şi vizual, prin imagini filmate în direct și mixate de către Andrei, VJ-ul care însoţește trupa Blanoz în apariţiile live ale acesteia. Membrii THC, Ati de Chile (dj set), Mandela (flute, caval, djembe) și Melak (percussions) vă așteaptă sâmbătă în Booha Bar cu un cocktail revigorant pe timp de criză, alcătuit din piese care creează buna-dispoziție.

Alina Radulov

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts